top of page

Oppdatert påmeldingsskjema for restplasser til seniorgruppene i utendørssesongen

Påmeldingsskjema for senior her.


Vi har passert 100 påmeldinger for seniorgruppene og jobber med å ferdigstille gruppene. Det er fortsatt ledig kapasitet til å ta imot alle som vil bli med i sanda i utesesongen 2024, på alle nivå, men enkelte treningstidspunkter på noen nivå er fulle. I påmeldingsskjemaet finner du oversikt over de ledige plassene.


Vi ønsker oss spesielt flere påmeldinger i D3 (damespillere som er over nybegynnernivå i sandvolleyball/har bakgrunn fra lavere divisjoner innendørs eller bedrift) og H2 (herrespillere med god ballkontroll, som har spilt mye sandvolleyball og/eller har erfaring fra 2. div eller høyere innendørs). Her venter vi på avklaringer fra de påmeldte før vi får fastsatt gruppeoppstart og treningstid, og det er god plass til flere i gruppene. Resterende grupper kan vi bekrefte at har nok registereringer til at de settes i gang.


De fleste påmeldte har nå blitt kontaktet og fått tilbud om plass i gruppe. Det er viktig at nye medlemmer legger seg til TSVK i Spond via gruppekoden UCGQW for å bli lagt til øktene.



145 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page